Leven om te werken!

3 redenen om een grote voorraad aanstekers binnen je bedrijf te halen

Aanstekers. Veel mensen gebruiken ze dagelijks, anderen hebben ze voornamelijk in huis voor het geval dat ze nodig zijn. Als bedrijf kan je hierop inspelen door aanstekers uit te delen aan iedereen die betrokken is bij het bedrijf. Een van de redenen voor het hebben van een grote voorraad in het bedrijf is dat je deze aanstekers kan gebruiken om meer naamsbekendheid te krijgen met het bedrijf. De aanstekers kunnen namelijk van een bedrukking worden voorzien, zodat iedereen aan jouw bedrijf wordt herinnerd. Hier in kleine oplage bestellen kan er daarom voor zorgen dat mensen ook sneller een nieuwe aankoop bij jou doen. 

Voldoende voorraad om tijdens evenementen uit te delen

Een andere reden om een grote voorraad aanstekers aan te schaffen voor jouw bedrijf is dat je ook altijd iets mee kan geven aan potentiële klanten. Tijdens evenementen is het belangrijk dat de naam van jouw bedrijf beter blijft hangen. Door voor een klein en functioneel product te kiezen, is deze eenvoudig mee te dragen en zullen mensen deze niet zomaar weigeren. Ondanks dat mensen de aanstekers wellicht niet iedere dag gebruiken kan het altijd een keer van pas komen. Ook voor de toekomst is er daarom de mogelijkheid om jouw bedrijf weer meer bekendheid te geven. Jij komt met de grote voorraad geen aanstekers meer te kort tijdens de evenementen waar je aanwezig bent. 

Aantrekkelijke prijzen bij een grotere voorraad

Een laatste reden om een grote voorraad binnen het bedrijf te halen is omdat je hiermee relatief goedkoper uit bent dan wanneer je voor een heel kleine oplage kiest. Hoewel een kleine oplage vaak al voldoende is, wil je hier ook een aantrekkelijke prijs voor betalen. Met een laag budget kan je al veel aanstekers aanschaffen en deze tevens laten bedrukken met jouw bedrijfsnaam of het logo. Jouw naamsbekendheid gaat omhoog en je krijgt tegelijkertijd de mogelijkheid om mensen te bedanken voor de aankopen of de betrokkenheid bij jouw bedrijf. Jouw investering gaat het geld meer dan waard zijn en kan een groot aantal voordelen voor de toekomst met zich meebrengen.