Leven om te werken!

Wanneer kies je voor onverlichte 3D frames voor je bedrijf

Als bedrijf wil je je onderscheiden van anderen en daarbij kan een opvallende en professionele presentatie helpen. Een van de mogelijkheden om je producten of diensten op een unieke manier te presenteren zijn 3D frames. Bij het kiezen van 3D frames heb je de keuze tussen verlichte en onverlichte frames. Maar wanneer kies je voor onverlichte 3D frames? Wil je meer weten over onverlichte 3D frames van hoge kwaliteit? Lees dan snel verder in ons artikel. 

Het belang van de boodschap

Een belangrijke reden om te kiezen voor onverlichte 3D frames is als de boodschap die je wilt uitdragen geen extra licht nodig heeft. Als je bijvoorbeeld een product wilt presenteren dat op zichzelf al opvallend genoeg is, dan kan een onverlicht 3D frame ervoor zorgen dat het product nog beter tot zijn recht komt. Bovendien kunnen onverlichte frames een rustiger en strakker uiterlijk hebben dan verlichte frames, wat weer goed kan passen bij een bepaalde huisstijl of uitstraling van een bedrijf.

Kostenbesparend

Een ander voordeel van onverlichte 3D frames is dat ze over het algemeen goedkoper zijn dan verlichte frames. Als je dus op zoek bent naar een betaalbare manier om je producten of diensten op een opvallende manier te presenteren, dan kunnen onverlichte frames een goede optie zijn. Bovendien heb je bij onverlichte frames geen extra elektriciteitskosten voor het verlichten van het frame, wat ook kan bijdragen aan kostenbesparing.

Wanneer kies je dan wel voor verlichte 3D frames?

Natuurlijk zijn er ook situaties waarin verlichte 3D frames juist wel de beste keuze zijn. Bijvoorbeeld als de boodschap die je wilt uitdragen wel extra licht nodig heeft om goed tot zijn recht te komen, of als je juist op zoek bent naar een nog opvallendere presentatie van je producten of diensten. Ook als het frame op een locatie staat waar weinig licht is, zoals op een beurs, kan een verlicht frame ervoor zorgen dat je presentatie beter opvalt en meer aandacht trekt.

De keuze voor verlichte of onverlichte 3D frames hangt af van de boodschap die je wilt uitdragen, je budget en de uitstraling die je wilt hebben. Overweeg dus goed welke optie het beste bij jouw bedrijf past.